Eigenschappen

De Pampers Premium Protection Maat 0 Luiers hebben een ademende, zachte bovenlaag. Die heerlijk comfortabel is en vocht weghoudt bij de huid van je kindje. Met een handige urine-indicator die blauw kleurt.

Als de huid van je kleintje lange tijd in contact is met urine en ontlasting kan dat zorgen voor irritatie. En dat kan erg ongemakkelijk en pijnlijk zijn voor je baby. Gelukkig hebben de Pampers Premium Protection luiers een speciaal ontwerp. Ze voelen zacht aan en beschermen tegelijkertijd de huid door drie slimme oplossingen:

  • Een unieke toplaag van Derma Comfort. Deze toplaag heeft poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghouden van de huid van de baby. Urine en ontlasting wordt in de kern van de luier vastgehouden. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd.
  • Speciaal geselecteerde ultrazachte materialen. Deze materialen voelen heerlijk aangenaam aan op de huid van je baby.
  • Een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken bij de taille en rond de beentjes helpt voorkomen.

Indicatie

Geschikt voor baby's tot 3kg

 


Kenmerken
Artikelcode 3892759

Pampers Premium Protection Carry Pack S0 24



De Pampers Premium Protection Maat 0 Luiers hebben een ademende, zachte bovenlaag. Die heerlijk comfortabel is en vocht weghoudt bij de huid van je kindje. Met een handige ur...

5,39
5,99 Adviesprijs

-10% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 0,60

Uit handel

Dit product is uit handel

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is uit de handel.