Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling - 48 stuks

26% sale
Swiffer Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling - 48 stuks
Productomschrijving
Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling - 48 stuks De Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling bieden een krachtige reinigingsoplossing voor al je harde vloeroppervlakken. Ontworpen om vuil en vlekken effectief aan te pakken, laten deze doekjes je vloeren glanzend schoon achter met minimale inspanning. Deze navullingen zijn speciaal ontworpen om te passen bij de Swiffer Sweeper en zijn perfect voor gebruik op tegels, vinyl en andere harde vloeren. Kenmerk...

Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling - 48 stuks

De Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling bieden een krachtige reinigingsoplossing voor al je harde vloeroppervlakken. Ontworpen om vuil en vlekken effectief aan te pakken, laten deze doekjes je vloeren glanzend schoon achter met minimale inspanning. Deze navullingen zijn speciaal ontworpen om te passen bij de Swiffer Sweeper en zijn perfect voor gebruik op tegels, vinyl en andere harde vloeren.

Kenmerken:

  • Krachtige Reiniging: De Swiffer Wet Vloerdoekjes zijn doordrenkt met een krachtige reinigingsoplossing om vuil en vlekken effectief te verwijderen, waardoor je vloeren er stralend uitzien.

  • Handige Navulling: Met een verpakking van 48 navullingen ben je altijd goed voorzien om je vloeren grondig schoon te maken, keer op keer.

  • Geoptimaliseerd Ontwerp: Deze doekjes zijn perfect afgestemd op de Swiffer Sweeper, zodat je ze eenvoudig kunt bevestigen en efficiënt kunt reinigen.

  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, zoals tegels, vinyl en meer, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in verschillende ruimtes in huis.

  • Gemakkelijk in Gebruik: Bevestig de doekjes aan de Swiffer Sweeper en maak moeiteloos je vloeren schoon, zonder gedoe.

Houd je harde vloeren schoon en vlekkeloos met de Swiffer Wet Vloerdoekjes Navulling. Met hun krachtige reinigingskracht en handige ontwerp zijn ze een essentiële aanvulling op je schoonmaakroutine.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking