Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Dodot Sensitive Luiers Maat 2 -58 stuks(4-8kg)

31% sale
Productomschrijving
Dodot Sensitive Luiers Maat 2 - 58 stuks (4-8 kg): Zachte Bescherming voor Gevoelige Babyhuid Ontdek het ultieme comfort voor je kleintje met Dodot Sensitive luiers in maat 2, geschikt voor baby's met een gewicht tussen 4 en 8 kg. Onze luiers zijn ontworpen met de gevoelige babyhuid in gedachten en bieden een ongeëvenaarde zachtheid en bescherming. Kenmerken: Zachte Buitenkant: De luiers zijn voorzien van een superzachte buitenlaag die za...

Dodot Sensitive Luiers Maat 2 - 58 stuks (4-8 kg): Zachte Bescherming voor Gevoelige Babyhuid

Ontdek het ultieme comfort voor je kleintje met Dodot Sensitive luiers in maat 2, geschikt voor baby's met een gewicht tussen 4 en 8 kg. Onze luiers zijn ontworpen met de gevoelige babyhuid in gedachten en bieden een ongeëvenaarde zachtheid en bescherming.

Kenmerken:

  1. Zachte Buitenkant: De luiers zijn voorzien van een superzachte buitenlaag die zacht aanvoelt op de tere huid van je baby en zorgt voor ultiem comfort gedurende de hele dag.

  2. Optimale Absorptie: Dodot Sensitive luiers zijn ontworpen met een uniek absorptiesysteem dat vocht snel en efficiënt absorbeert, waardoor je baby droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens lange periodes.

  3. Huidvriendelijk: Deze luiers zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën en zijn zacht voor de gevoelige huid, waardoor luieruitslag en irritaties worden geminimaliseerd.

  4. Perfecte Pasvorm: De flexibele pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid en voorkomt lekken, zodat je baby ongehinderd kan spelen en ontdekken.

  5. Handige Sluiting: De luiers zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting die gemakkelijk te verstellen is, waardoor je ze moeiteloos kunt aanpassen aan de grootte van je baby.

Met Dodot Sensitive luiers in maat 2 geef je je baby de beste zorg en bescherming die ze verdienen. Bestel vandaag nog deze handige verpakking met 58 stuks en geniet van de gemoedsrust dat je kleintje comfortabel en gelukkig is, de hele dag door.

Let op: Deze luiers zijn geschikt voor baby's met een gewicht tussen 4 en 8 kg. Voor optimaal comfort en bescherming, verschoon regelmatig en gooi de gebruikte luiers op een milieuvriendelijke manier weg.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking