Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Pampers Active Baby Luiers Maat 4 - 70 Stuks

34% sale
Pampers Pampers Active Baby Luiers Maat 4 - 70 Stuks
Productomschrijving
Pampers Active Baby Luiers Maat 4 - 70 Stuks Pampers Active Baby luiers in maat 4 zijn ontworpen voor actieve baby's die volop bewegen en ontdekken. Deze luiers zijn geschikt voor baby's met een gewicht van 9 tot 14 kilogram en worden geleverd in een verpakking van 70 stuks. Kenmerken Flexibele bewegingsvrijheid: De Pampers Active Baby luiers hebben een flexibele pasvorm en zijn speciaal ontworpen om mee te bewegen met je baby....

Pampers Active Baby Luiers Maat 4 - 70 Stuks

Pampers Active Baby luiers in maat 4 zijn ontworpen voor actieve baby's die volop bewegen en ontdekken. Deze luiers zijn geschikt voor baby's met een gewicht van 9 tot 14 kilogram en worden geleverd in een verpakking van 70 stuks.

Kenmerken

  • Flexibele bewegingsvrijheid: De Pampers Active Baby luiers hebben een flexibele pasvorm en zijn speciaal ontworpen om mee te bewegen met je baby. Ze bieden comfort en bewegingsvrijheid, zodat je baby ongehinderd kan spelen en kruipen.

  • Extra absorptie: De luiers hebben een extra absorberende laag die vocht snel opneemt en vasthoudt, waardoor je baby tot wel 12 uur lang droog blijft.

  • Lekbescherming: De luiers hebben een dubbele lekbarrière rond de beentjes en een comfortabele elastische tailleband om lekken aan de zijkanten te voorkomen.

  • Ademend: De Pampers Active Baby luiers hebben een ademende toplaag die lucht doorlaat en helpt om de babyhuid droog te houden.

  • Zachte materialen: De luiers zijn gemaakt van zachte materialen die zacht aanvoelen op de babyhuid en zorgen voor maximaal comfort.

  • Flex Channels: De Flex Channels in de luier zorgen voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid voor je actieve baby.

  • Dermatologisch getest: De Pampers Active Baby luiers zijn dermatologisch getest en veilig voor de gevoelige babyhuid.

Met Pampers Active Baby luiers in maat 4 geef je je baby de vrijheid om actief te zijn en de wereld te ontdekken. Deze luiers bieden comfort, bewegingsvrijheid en langdurige droogheid, zodat je baby zich comfortabel voelt tijdens het spelen en bewegen. Kies voor Pampers Active Baby om je actieve baby de beste bescherming en comfort te bieden.

 

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking