Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Huggies Little swimmers zwemluiers maat 2/3 3-8 kg - 12 stuks

21% sale
Productomschrijving
Huggies Little swimmers zwemluiers maat 2/3 3-8 kg - 12 stuks Huggies Little Swimmers zwemluiers in maat 2/3 (3-8 kg) met 12 stuks bieden een betrouwbare en comfortabele oplossing voor ouders met peutertjes die nog niet zindelijk zijn en graag in het water spelen. Deze zwemluiers zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat peuters last hebben van kleine "ongelukjes" tijdens hun wateravonturen. Hier zijn enkele kenmerken d...

Huggies Little swimmers zwemluiers maat 2/3 3-8 kg - 12 stuks

Huggies Little Swimmers zwemluiers in maat 2/3 (3-8 kg) met 12 stuks bieden een betrouwbare en comfortabele oplossing voor ouders met peutertjes die nog niet zindelijk zijn en graag in het water spelen. Deze zwemluiers zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat peuters last hebben van kleine "ongelukjes" tijdens hun wateravonturen. Hier zijn enkele kenmerken die Huggies Little Swimmers uniek maken:

kenmerken

Bescherming tegen Opzwellen in Water: Een van de belangrijkste kenmerken van Huggies Little Swimmers is dat ze bescherming bieden zonder op te zwellen in water. In tegenstelling tot normale luiers die vocht absorberen en zwaar worden, behouden deze zwemluiers hun lichtheid in het water. Dit voorkomt dat de peuter naar beneden zakt en zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens het zwemmen.

Geschikt voor Peuters tot 8 kg: Deze zwemluiers zijn specifiek ontworpen voor peuters met een gewicht tussen 3 en 8 kg, wat overeenkomt met maat 2/3. Dit zorgt ervoor dat ze goed aansluiten op het lichaam van de peuter en effectieve bescherming bieden, zelfs bij kleine "ongelukjes".

Vernieuwde Disney Nemo Prints: Om het dragen van zwemluiers leuker te maken, zijn de Huggies Little Swimmers voorzien van vernieuwde Disney Nemo prints. Deze vrolijke en herkenbare prints voegen een speels element toe aan de zwemervaring van de peuter en maken de zwemluiers aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Wegwerpzwembroekjes voor Gemak: Huggies Little Swimmers zijn wegwerpzwembroekjes, wat betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het reinigen van herbruikbare zwemluiers. Na gebruik kunnen de zwemluiers eenvoudig worden verwijderd en weggegooid, waardoor het zwemmen met peuters praktisch en gemakkelijk wordt.

Inhoud van 12 Stuks: De verpakking bevat 12 zwemluiers, wat ouders voldoende voorraad geeft voor meerdere zwembeurten. Deze handige verpakking zorgt ervoor dat je altijd een reserve hebt voor het geval dat, en maakt het plannen van zwemuitjes met je peuter eenvoudig.

Bescherming tijdens Wateravonturen: Huggies Little Swimmers bieden niet alleen bescherming tegen ongelukjes, maar zorgen er ook voor dat peuters vrij kunnen bewegen tijdens hun wateravonturen. De elastische tailleband en de soepele pasvorm zorgen ervoor dat de zwemluiers comfortabel blijven zitten, zelfs bij actief spelen in het water.

In conclusie bieden Huggies Little Swimmers zwemluiers in maat 2/3 (3-8 kg) met 12 stuks een perfecte oplossing voor ouders die hun peuter met vertrouwen willen laten genieten van zwemactiviteiten. Met bescherming tegen opzwellen, leuke Disney Nemo prints, gemak van wegwerpzwembroekjes en een handige verpakking van 12 stuks, maken deze zwemluiers het zwemmen met peuters zorgeloos en plezierig.

 
 
 

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Albertina op 12 Juni 2018
    Huggie. Goede zwemluier. Neemt het vocht goed op en wordt niet zwaar
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking