Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Pampers Premium Care Protection Luierbroekjes Maat 5 (12-17kg) - 20 stuks

27% sale
Pampers Pampers Premium Care  Protection Luierbroekjes Maat 5 (12-17kg) - 20 stuks
Productomschrijving
Pampers Premium Care Protection Luierbroekjes Maat 5 (12-17kg) - 20 stuks: Pampers Premium Care Luierbroekjes in maat 5 zijn ontworpen voor baby's van 12-17 kg en bieden premium bescherming en comfort. Deze verpakking bevat 20 luierbroekjes, perfect voor onderweg of voor gebruik tijdens het slapen. De luierbroekjes zijn voorzien van een superabsorberende laag die vocht snel opneemt en vasthoudt, waardoor de huid van je baby tot wel 12 uur lang ...

Pampers Premium Care Protection Luierbroekjes Maat 5 (12-17kg) - 20 stuks:

Pampers Premium Care Luierbroekjes in maat 5 zijn ontworpen voor baby's van 12-17 kg en bieden premium bescherming en comfort. Deze verpakking bevat 20 luierbroekjes, perfect voor onderweg of voor gebruik tijdens het slapen.

De luierbroekjes zijn voorzien van een superabsorberende laag die vocht snel opneemt en vasthoudt, waardoor de huid van je baby tot wel 12 uur lang droog blijft. Dankzij de zachte, rekbare zijkanten en de flexibele tailleband bieden de luierbroekjes een perfecte pasvorm die meebeweegt met de bewegingen van je baby, waardoor ze comfortabel kunnen spelen en bewegen.

Pampers Premium Care Luierbroekjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum, waardoor ze zacht zijn voor de gevoelige huid van je baby en irritaties helpen voorkomen. Daarnaast zijn de luierbroekjes voorzien van een handige urine-indicator die van kleur verandert wanneer het tijd is om te verschonen, waardoor je gemakkelijk kunt zien wanneer je baby een nieuwe luier nodig heeft.

Met Pampers Premium Care Luierbroekjes kun je genieten van quality time met je kleintje, wetende dat ze comfortabel en beschermd zijn, zelfs tijdens de meest actieve momenten.

Kenmerken:

  • Maat 5: geschikt voor baby's van 12-17 kg.
  • Verpakking van 20 stuks.
  • Tot 12 uur droogheid dankzij de superabsorberende laag.
  • Flexibele tailleband en rekbare zijkanten voor een perfecte pasvorm.
  • Dermatologisch getest en vrij van parfum.
  • Urine-indicator voor eenvoudig verschonen.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Elena ursu op 19 April 2024
    Merci
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking