Pampers Active Fit luier aanbiedingen België

Gratis verzending
€ 0,419
per stuk
€ 25,99
/pakket
Gratis verzending
€ 0,451
per stuk
€ 27,99
/pakket
€2,99 verzendkosten (gratis vanaf €20)
€ 0,833
per stuk
€ 19,99
/pakket
Gratis verzending
€ inf
per stuk
€ 39,95
/pakket

Pampers Active Fit luiers

Pampers heeft luiers in verschillende soorten en maten. Een van die soorten is Pampers Active Fit. Die luiers zorgen ervoor dat je baby zich comfortabel kan bewegen en kan spelen terwijl hij of zij geniet van optimaal draagcomfort. Bovendien zit er in de Pampers Active Fit luiers absorptiestrook die ervoor zorgt dat je kind dus droog kan spelen en bewegen. De luier heeft daarnaast ook een rekbare elastiek in de zijkanten wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid voor je kind. Dankzij Pampers promoties op onze website kan je ook nog eens goedkope Pampers scoren!

Pampers Active Fit luiers

Voordelen Pampers Active Fit luiers

Optimale bewegingsvrijheid voor je kindje
Absorberend materiaal zorgt dat je kindje droog kan verder spelen
Uitermate comfortabel voor het kind door de meebewegende elastiek
Zachte materialen die de huid van je kindje beschermen
100% veilig: getest en gecertificeerd veilig voor je baby’s huid
Klinisch en dermatologisch getest: zonder de 26 allergenen van de EU lijst

Maten van Pampers Active Fit luiers

De Pampers Active Fit luiers zijn in een groot aantal verschillende maten verkrijgbaar. Maar ze zijn vooral bedoeld voor de kinderen die al kunnen rondlopen of -kruipen. Pampers Active Fit zijn verkrijgbaar in maat 3, maat 4, maat 4+, maat 5, maat 5+ en maat 6. Je kindje kan deze luiers dus dragen vanaf dat hij of zij 4 kilogram weegt. Pas wanneer je kind meer dan 30 kilogram weegt, zal je moeten overschakelen op een ander type Pampers. Als je niet zeker bent welke maat luier je kind moet dragen, kan je onze handige maattabel raadplegen. Doordat dit type Pampers in zo veel maten verkrijgbaar is, hoef je jouw kind niet snel aan een andere luier te laten wennen en dat is ook weer aangenamer voor je kind.

Luiergids neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Programma, een affiliate advertentieprogramma dat is bedoeld om sites advertentievergoedingen te geven door te adverteren en te linken naar Amazon.
Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 22/07/2024