Pampers Pure Protection luier aanbiedingen België

€2,99 verzendkosten (gratis vanaf €20)
€ 0,665
per stuk
€ 17,95
/pakket
€2,99 verzendkosten (gratis vanaf €20)
€ 0,818
per stuk
€ 17,99
/pakket
€2,99 verzendkosten (gratis vanaf €20)
€ 0,894
per stuk
€ 16,99
/pakket

Pampers Pure Protection luiers

Pampers heeft luiers in verschillende soorten en maten. Een van die soorten is Pampers Pure Protection. Die luiers zorgen ervoor dat je baby zich comfortabel en droog voelt. De Pampers Pure Protection luiers zijn speciaal gemaakt voor baby’tjes met een extra gevoelige huid. Bovendien zijn de Pure Protection luiers gemaakt van ultra zacht materiaal waardoor het zeker prettig aanvoelt voor je kind. De luier heeft ook een super handige urine-indicator waardoor je makkelijk kan zien of de luier al ververst moet worden of niet. De luier heeft daarnaast ook rekbare zijkanten waardoor je kind zich goed kan bewegen. Dankzij Pampers promoties op onze website kan je ook nog eens goedkope Pampers scoren!

Pampers Pure Protection luiers

Voordelen Pampers Pure Protection luiers

Duurzame & chloorvrije cellulose die zorgt dat je baby tot wel 12 uur droog blijft
Superzacht
Handige urine indicator
Verkrijgbaar in leuke motiefjes
100% veilig: getest en gecertificeerd veilig voor je baby’s huid
Uitstekende pasvorm
Klinisch en dermatologisch getest: zonder de 26 allergenen van de EU lijst

Maten van Pampers Pure Protection luiers

De Pampers Pure Protection luiers zijn in een groot aantal verschillende maten verkrijgbaar. Je kan ze namelijk al kopen voor de allerkleinste. Pampers Pure Protection zijn verkrijgbaar in maat 0, maat 1, maat 2, maat 3, maat 4 en maat 5. Je kindje kan dus al vanaf de geboorte deze luiers dragen. Pas wanneer je kind meer dan 25 kilogram weegt, zal je moeten overschakelen op een ander type Pampers. Als je niet zeker bent welke maat luier je kind moet dragen, kan je onze handige maattabel raadplegen. Doordat dit type Pampers in zo veel maten verkrijgbaar is, hoef je jouw baby niet snel aan een andere luier te laten wennen en dat is ook weer aangenamer voor je baby.

Luiergids neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Programma, een affiliate advertentieprogramma dat is bedoeld om sites advertentievergoedingen te geven door te adverteren en te linken naar Amazon.
Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 12/04/2024